Bereikbaarheid

Locatie: KNZ&RV te Muiden
Adres: Westzeedijk 7 te Muiden

Volg de routeplanner richting Muiden, maar volg in Muiden de Burgemeester de Raadtsingel en Koningin Julianastraat en Westzeedijk om bij de KNZ&RV te komen. De Zeestraat is niet geschikt voor een auto’s met trailers of botenwagens.

Botenwagens en auto’s met trailers mogen het terrein bij de KNZ&RV op om de boten te       water te laten en de trailer en begeleidende auto te parkeren op de Dijk. Er is voor de auto’s zonder trailer beperkte parkeergelegenheid op ons terrein. Zie verder instructies onder kopje ‘Logistiek parkeren, tewaterlating en botenwissel’.

LOGISTIEK PARKEREN, TEWATERLATING EN BOTENWISSEL

Alle trailers en begeleidende auto’s rijden bij aankomst door naar het Noordkop-terrein. Daar worden alle coastalvieren (behalve eigen boten KNZ&RV) te water gelaten. Trailers en begeleidende auto’s worden geparkeerd op de Dijk of op de Noordkop. Volg de instructies op. 

Vlot Noordkop: Marlin, Barolo, Wim Koopman, Uno en IJmeer

Vlot Societeit: Springtij, AVE Groen en AVE Wit

Vlot Loods: Swift blauw, Swift rood, Monaco, Thonon-les-Bains, Hongkong

De parkeergelegenheid op het terrein voor auto’s zonder trailer is beperkt. Er zijn uitwijkmogelijkheden op de parkeerterreinen buiten de Vesting. Parkeerterreinen P1 (Carpoolplaats Muiden, Maxisweg) en P2 (Mariahoeveweg) zijn gratis en liggen beide op 10 – 15 minuten lopen van de KNZ&RV. Hou hier rekening mee en kom op tijd.