Inschrijven

Inschrijven voor de North Sea Coastal Cup kan vanaf juni 2023 via het KNRB Inschrijfprogramma: https://inschrijven.knrb.nl/nl/

De inschrijving sluit op dinsdag 22 augustus 2023. De North Sea Coastal Cup is open voor alle enthousiaste coastal roeiers uit binnen- en buitenland.

Indien je als ploeg of vereniging niet over een eigen boot beschikt, dan zijn mogelijk boten beschikbaar tegen een vergoeding. Samen met het inschrijfgeld komt de totale inschrijving dan uit op een nader te bepalen bedrag per ploeg. Betaling van boothuur vindt tegelijk plaats met de betaling van het deelname geld.

Neem hierover contact op via info@northseacoastalcup.nl.

De organisatie hoort graag van te voren wanneer men boten aan wil leveren op het strand van Bergen aan Zee. Zie ook ‘Bereikbaarheid’ op deze site.

Veiligheid
Stuur en roeiers hebben verplicht reddingsvest aan. De wedstrijdleider en veiligheidscoördinator zullen voorafgaand aan de wedstrijd overleggen over de veiligheidscondities, tezamen met de reddingsbrigade van Bergen aan Zee, en daarbij de weersomstandigheden en stroming in acht nemend. In het geval de weersomstandigheden het niet toelaten wordt uitgeweken naar Muiden, met dank aan de KNZ&RV.

Alle ploegen helpen elkaar
Voor het te water laten, botenwissels, en uit het water halen van de boten verwachten wij dat alle ploegen elkaar helpen, waarbij de heren de dames in de ochtend helpen, en de dames de heren helpen in de middag. Reken hierom op een volledig dagje uit.

Versnaperingen
Boten Club Bergen biedt de mogelijkheid voor een heerlijke hamburger + 1 drankje voor 10 euro per persoon na afloop van de wedstrijd. Mocht u hierin geïnteresseerd zijn, laat het ons weten via coastal@karzvdehoop.nl. Graag vernemen we het aantal personen, en ook of de personen een vlees danwel vega-burger willen. Betaling hiervan geschiedt op locatie en kan zowel contant als met de pinpas worden voldaan.

Daarnaast zijn er bij Boten Club Bergen ook drankjes, tosti’s en dergelijke verkrijgbaar.